Kategori arkiv: Escort4 galleri

Swinger aalborg swingerklub i randers

swinger aalborg swingerklub i randers

i 2011. Samme dag er der Grisefest i Afrodite, med gris på grillen. August er der kursus i sprøjte teknik på Swingergaarden, samt Mixed night Extreme i Tucan. I 2002 åbnedes Lounge no. Romantica lovede ved lukningen at genåbne i andre lokaler senere. Klubben havde åbent i godt 3 måneder, inden den måtte lukke på grund af lokale protester over klubben. swinger aalborg swingerklub i randers

Swinger aalborg swingerklub i randers - Tidligere

August er der fræk leg i Olierummet på Swingergaarden og Mandehygge i G-Club. Her er de swingerklubber som vi ved eksisterer i Danmark. Som swinger glemmer man aldrig klubben hvor det hele startede. 2 - Aalborg og, swingers. Mangler der en klub eller har du kommentarer til siden så send os en mail. Lørdag den 4 august er der Par aften hos Swingland, Open Door Night hos Euroclub300, Wifesharing hos Tucan og en sybian dag hos Swingergaarden.

Swingerklub I Aalborg: Swinger aalborg swingerklub i randers

Ubeskyttet samleje efter menstruation seriøs dating side Tantra massage ålborg joys swingerklub
swinger aalborg swingerklub i randers Mange swingere har derfor haft deres debut i netop Loungen i Valby. Billederne her over er fra den gamle klub i Roskilde, som var kendt for dens hyggelige, men meget små forhold. Den første Bella Fantasia massage odense sv thai massage vester voldgade åbnede i 2007 og lå i Nørresundby lige nord for Aalborg. Lokalerne var her større og mere rummelige end i Roskilde.
Swinger aalborg swingerklub i randers Desværre løb økonomien ikke rundt, så klubben swinger aalborg swingerklub i randers lukkede godt et halvt år senere i juli 2014. Loungen i Valby lukkede i marts 2010 af økonomiske årsager. Klubben havde kun åbent på fredage og lørdage.
Massage side dk thai massage silkeborg Nordisk film cinemas odense næstes hustru
Lårlange læderstøvler sex cam dansk 461
På denne side sætter vi fokus på de swingerklubber i Danmark som lukkede og ikke længere findes i dag. August er der rundvisninger i både Swingergaarden og i Swingland. Den er nemlig lukket. . 1 - Østerbro i København. December 2013, åbnede Pleasuredk i Randers. . 1 - Senere Lounge No. Pleasuredk - Randers, midt i julehandlen, den. August slutter af med en Fotoaften i Swingland den 30 august og en (for de SM interesserede) "Find din indre dominant" på Swingergaarden den. Der er desuden en del andre som er af privat karakter, og som kræver at man bliver optaget som medlem, før man kan benytte sig af deres faciliteter. Det første besøg, de underlige lyde og mange sanse indtryk. swinger aalborg swingerklub i randers

0 svar til “Swinger aalborg swingerklub i randers

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *